vineri, 19 aprilie, 2024
Home Sport Vor prima victorie în play-off

Vor prima victorie în play-off

de Redacția Dotto

Farul Constanța joacă sâmbătă în deplasare cu FC Voluntari. Marinarii sunt mai motivați ca niciodată să obțină victoria în cea de-a treia etapă din play-off și să urce pe locul 4 în clasament.

Ar fi prima victorie pentru fariști care își propun să înscrie și să aducă cele 3 puncte acasă. Farul vine după o înfrângere și un egal și se află pe locul 5 cu 25 de puncte, în timp ce adversara Voluntari se află pe locul 4 cu 27 de puncte. Managerul Hagi ar fi încântat ca jucătorii săi să marcheze la fel ca în ultima partidă disputată cu Voluntari, atunci când scorul a fost 3-0 pentru Farul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult