miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Vouchere pentru vaccinare

Vouchere pentru vaccinare

de Ileana Gheorghiu

Toate persoanele vaccinate cu schema completă după data de 03 septembrie 2021 și până în prezent, exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța, sunt așteptate să își ridice tichetele valorice.

Pentru a avea acces la bonurile de masă, în valoare totală de 100 de lei, aceștia trebuie să prezinte actul de identitate. Programul centrului care eliberează voucherele este de luni până duminică, între orele 08:00 și 18:00. Schema de vaccinare completă constă în administrarea a două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson. Pentru doza booster nu se eliberează tichete de masă.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult