Vreme perfectă și multă distracție pe litoral

Mini vacanța de Rusalii a adus vreme perfectă pe litoral. Începutul de sezon a adus plaje mai pline ca niciodată, iar turiștii veniți la mare au fost puși pe distracție.

Soarele a fost pe cer pentru un bronz de invidiat, iar valurile tocmai bune pentru baie. Aproximativ 8o de mii de turiști au ajuns la mare în aceste zile. Soarele a strălucit peste litoral, iar mercurul din termometre a urcat până la 27 de grade Celsius. Au fost zile autentice de vară la mare, iar turiștii au fost încântați să petreacă toată ziua pe șezlong sau cearceaf.

Plajele din stațiunea Mamaia au fost puhoi de turiști veniți din toată țara. S-au bucurat de plajă și de mare, dar și-au stabilit și un buget pentru toată distracția de pe litoral. Unii au fost dispuși să îl depășească, alții în schimb, au vrut să se încadreze în suma stabilită. Pentru o zi de plajă, o familie cu un copil scoate din buzunar cel puțin 200 de lei. În acest preț intră șezlongul, mâncarea, băutura, dar și alte distracții pentru copii. Operatorii de plajă au avut încasări frumoase după weekend-ul prelungit.

Potrivit președintelui Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoș Răducan, 60.000 de turiști au fost în hotelurile clasificate și aproape 20.000 de turiști s-au cazat la apartamente și vile. Vremea va fi în continuare frumoasă pe litoral. Turiștii care vor ajunge la mare în perioada următoare se pot bucura din plin de soare pe plajă, baie în apa mării și distracție cât cuprinde în cluburi și terase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Sala Sporturilor din Constanța are un parchet unic în România, identic cu cel folosit în NBA

CSM Constanța a prezentat detalii legate de suprafața de joc recent achiziționată pentru S…