Home Actualitate Vremea rea aglomerează Delfinariul
Actualitate - Breaking news - 2 săptămâni în urmă

Vremea rea aglomerează Delfinariul

Delfinariu

Vremea urâtă din acest weekend a alungat turiștii de pe plajă și a aglomerat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Și la Delfinariu și la Microrezervație a fost plin de părinți cu copii, care au dorit să vadă acrobațiile delfinilor Ni Ni și Chen Chen și să îi admire animalele exotice de la mini grădina zoologică din Parcul Tăbăcăriei.

Norii negri și ploaia au pus stăpânire duminica dimineață pe întreg litoralul și i-au speriat pe turiștii care își planificaseră să se bronzeze pe plajă. Și cum multe opțiuni de petrecere a timpului liber nu sunt deocamdată pe litoral, majoritatea s-au orientat către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, unde spectacolul delfinilor Ni Ni și Chen Chen i-a atras pe micii turiști ca un magnet.

Și nu doar copiii, ci și adulți rămân cu gura căscată la giubuslucurile lui Ni Ni și Chen Chen, cei doi delfini care au ajuns la delfinariul din Constanța în urma cu 11 ani.

În spatele acrobațiilor spectaculoase stau însă multe ore de muncă. Antrenorii lucrează cu delfinii în fiecare zi pentru a le câștiga încrederea și a reuși să îi determine să răspundă la comenzi.

Tot pe litoral, turiștii mai pot trece pragul acvariului, planetariului, microrezervației și expoziției despre evoluția omului. Sunt opțiunile ideale de petrecere a timpului liber, mai ales că meteorologii nu anunță vreme de plajă nici săptămâna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Coşul de fum, înalt de 150 de metri, demolat prin implozie

Rompetrol Energy, societatea responsabilă de construcţia centralei de cogenerare de pe pla…