Furtună pe litoral

Constanța va fi sub semnul unui cod galben de vânt puternic, mâine! Atenționarea a fost emisă de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea și este valabilă mâine.

De asemenea, vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult dominat de nori, iar ziua va debuta cu ploi slabe și de scurtă durată. Temperatura nu va depăși 17 grade, iar minima nopții va fi de 9-10 grade.

Așadar, de la o vreme frumoasă, ca de vară, trecem brusc la instabilitate, ploi, descărcări electrice și grindină, din această seară. Cerul va fi variabil și temporar noros, la noapte. Vor fi averse, cu 15-20 de litri de apă/m2, descărcări electrice și posibil grindină. Vântul va sufla slab și moderat, mai intens în timpul nopții, când vor fi rafale de 40 – 50 km/h. Temperatura pe timpul nopții va fi de 15-16 grade. Sfatul specialiștilor pentru cetățeni este să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…