joi, 18 aprilie, 2024
Home Actualitate Weekend cu meciuri de baschet, la Sala Sporturilor

Weekend cu meciuri de baschet, la Sala Sporturilor

de Andreea Bălan
BC CSU Sibiu nu a avut niciun fel de emoție în partida cu Athletic Constanța. Trupa de pe Cibin a învins echipa de la malul mării cu scorul de 92-65.

Vor fi meciuri de baschet feminin și masculin în acest weekend, la Sala Sporturilor din Constanța.

Mai exact, sâmbătă, de la ora 14:30 fetele de la CSM Constanța, ocupante ale locului 3 în clasament, vor juca împotriva celor de la CSM Alexandria, formație aflată pe locul 9 în Liga Națională de baschet cu 12 puncte. De la ora 17:00 va începe și partida dintre CSM Constanța și CSM CSU Oradea, în cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Constănțenii ocupă locul 6 în clasament cu 18 puncte, în timp ce formația oaspete este liderul Seriei B, cu 23 de puncte.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult