marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Where Get Social, aplicația de timp liber

Where Get Social, aplicația de timp liber

de Ileana Gheorghiu
Where Get Social

Toate evenimentele din Constanța la un doar click pe telefon distanță. Un tânăr din Constanța a dezvoltat o aplicație care le arată în timp real tuturor ce se întâmplă în orașul lor: de la petreceri și concerte, până la expoziții, lansări de carte și evenimente sportive.

Where Get Social, este a plicatie care dorește sa arate oamenilor toate evenimentele care se petrec în timp real și nu numai, ca ei sa poată alege sigur unde își poate petrece timpul lor. Cei interesați își pot programa astfel următoare ieșire cu prietenii la teatru sau în club, iar în curând își vor putea face și rezervări la evenimentele favorite cu ajutorul aplicației, promite dezvoltatorul ei.


Aplicaţia se numeşte „WHERE Get Social“ și a fost creată de Cristian Mihai Pruiu, un tânăr din Constanța care spune că aplicația este dovada clară că orașul este viu, pulsează de energie și evenimente pentru toate vârstele și toate gusturile: de la petreceri în cluburi și pe plajă, până la expoziții, lansări de carte și evenimente sportive. Toate evenimente sunt grupate pe categorii, zile și ore.

Aplicația este la fel de utilă și turiștilor care vor descoperi mai ușor modalitățile de petrecere a timpului liber din Constanța.

Mihai spune că majoritatea constănțenilor au impresia că nu au nimic de făcut în oraș, iar aplicația lui vine să demonstreze exact contrariul: că orașul este plin de energie și de evenimente pentru care merită să ieși din casă, împreună cu familia sau prietenii.

În curând aplicația va fi updatată cu un buton de rezervare și o hartă interactivă, care îi vor ajuta pe cei care o folosesc să descopere evenimentele care se întâmplă în proximitatea lor.

Cristian Pruiu mărturiseşte că a creat această aplicaţie pentru a arăta oamenilor din Constanţa că „Pentru că, în final, asta e tot ce contează“, este convins el. „Dorim să venim în ajutorul tuturor oamenilor din Constanţa care vor să încerce noi experienţe în oraşul lor.

Majoritatea dintre ei cred că nu au nimic de făcut şi că nu se întâmplă nimic demn de a fi luat în seamă, dar noi credem că este exact invers – sunt atât de multe lucruri de încercat şi evenimente la care să participe! Problema este că încă nu au auzit de ele. Iar noi vom schimba lucrul acesta.  Cel mai probabil, pe cei mai tineri dintre ei îi interesează o petrecere cum nu s-a mai pomenit, la care să meargă cu toţi prietenii lor, să se distreze până la răsăritul soarelui şi de care să îşi aducă aminte toată viaţa. Sau poate la un concert cu trupa lor preferată, o lansare de carte sau chiar un meci de fotbal, baschet sau handbal. Sunt evenimente la care tinerii adoră să participe şi pe care le caută cu înfrigurare. Nu uităm însă nici de cei cu familii, care poate caută un eveniment mai liniştit, departe de tumultul teraselor şi al barurilor. O piesă de teatru, un concert de muzică clasică, o expoziţie de artă într-o seară de sâmbătă, iată modalităţi plăcute de a petrece o zi de weekend cu familia.


Noi dorim să aducem toate aceste evenimente pe WHERE Get Social, o platformă în care vom lista toate evenimentele sociale, de orice tip ce au loc în Constanţa. Ele vor fi împărţite în categorii precum nightlife (petreceri, evenimente care au loc în cluburile de noapte etc.), expoziţii, evenimente culturale, evenimente sportive, lansări de carte, concerte, spectacole de teatru, etc. Vor putea găsi toate aceste evenimente gratuit, pe zile şi pe ore. Oamenii îşi vor putea programa următoarea ieşire în oraş, în club sau la teatru, cu mai mult sau mai puţin timp înainte! Utilizarea aplicaţiei nu va avea nevoie de crearea unui cont, dar în viitor ne propunem să introducem şi această opţiune, alături de alte surprize (pe care le veţi descoperi la momentul potrivit). Crearea unui cont le va aduce utilizatorilor mai multe beneficii (reduceri, vouchere etc.), dar aplicaţia va putea fi folosită şi FĂRĂ cont“, specifică tânărul creator Cristian Pruiu.S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult