miercuri, 24 iulie, 2024
Home Actualitate Zeci de lebede se adăpostesc în Portul Constanța

Zeci de lebede se adăpostesc în Portul Constanța

de Redacția Dotto

Imaginile zilei vin de la malul marii, mai exact din Portul Constanța,  acolo unde și au găsit loc de iernat zeci de lebede.

Înaripatele și au făcut apariția în urma cu câteva zile și par sa nu mai vrea sa plece din Port. Nici nu este de mirare. Zona silozurilor este una în care acestea își găsesc foarte ușor hrana. Acolo vin navele care încarcă și descarcă cereale și multe dintre acestea ajung în mare în timpul operațiunilor. În plus, zona este ferită de vânt și îngheț.

Multe dintre lebede s-au adaptat la condițiile de la noi unde iernile sunt mult mai blânde și rămân timp îndelungat.

Biologii spun că, în mod normal, lebedele migrează în această perioadă însă temperaturile încă ridicate de la noi le au convins, se pare, sa își amâne plecarea.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult