vineri, 14 iunie, 2024
Home DOTTO News Zeci de mii de turiști la mare, de 1 iunie

Zeci de mii de turiști la mare, de 1 iunie

de Redacția Dotto

Debut de sezon estival surprinzător de bun, pe litoral. Zeci de mii de turiști s-au distrat și au făcut plajă în stațiunile de la mare în weekendul de 1 iunie. Au avut noroc de o vreme excelentă, cu temperaturi ridicate, atenuate de o briză ușoară. Iar apa mării a fost tocmai bună de îmbăiere.

Vara a inceput cu dreptul, atât pentru turiștii care au ales litoral cât și pentru operatorii economici de aici.

„Peste 35.000 de turiști pe Litoral, în acest week-end. Un grad foarte mare de ocupare, de 70%, în stațiunea Mamaia.”

Corina Martin, președinte RESTO

Numărul mare de turiști a fost justificat de tarifele de extrasezon. De la 120 de lei, cu mic dejun la un hotel de 3 stele, până la 350 de lei, la all inclusive

„Cele mai aglomerate stațiuni in continuare desigur Mamaia, urmată însă de Eforie Nord, Costinești și Vama Veche”.

Corina Martin, președinte RESTO

În afara de plajă, soare și mare, turiștii s-au bucurat de o mulțime de evenimente atractive.

„Festivalurile, concertele, petrecerile în restaurante și cluburi, spectacolele la Delfinariu, plimbarea cu telegondola sau croazierele pe mare au atras atenția turiștilor mai ales că vremea a fost extrem de bună și favorabilă inclusiv pentru îmbăiere”.

Corina Martin, președinte RESTO

Până la 15 iunie, când se termină programul Litoralul pentru toți, turiștii se pot bucura de tarife reduse și cu 60 la sută față de cele din vârful sezonului.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult