marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Zeci de persoane evacuate din calea flăcărilor

Zeci de persoane evacuate din calea flăcărilor

de Ileana Gheorghiu

Panică azi noapte într-un bloc din Medgidia. 25 de adulți și doi copii au fost evacuați dintr-un bloc care a luat foc. În jurul orei 2:00 pompierii au fost sesizați printr-un apel la 112 că scara imobilului a luat foc, iar din cauza fumului gros nu se mai poate respira.

Imediat la locul indicat au fost trimise 3 autospeciale de stingere, o autoscară, 3 echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple și 3 ambulanțe, iar la Spitalul Medgidia a fost activat Planul Alb de Urgență. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din cauza flăcărilor un bărbat a suferit arsuri pe față și pe mâini, 2 persoane s-au intoxicat cu fum, iar două femei au făcut atac de panică. În total, în blocul afectat de incendiu locuiau 40 de persoane.

Toți locatarii evacuați au fost cazați la un hotel din Medgidia. Pompierii spun că incendiul a izbucnit în două garsoniere de la etajul 2 al blocului, unde erau depozitate materiale textile și plastice. Holul blocului, și alte 12 garsoniere au fost distruse de fum și apă. Intervenția pompierilor s-a încheiat după mai bine de cinci ore, în jurul orei 05:45.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult