miercuri, 22 mai, 2024
Home Breaking news Zile intense pentru FC Farul

Zile intense pentru FC Farul

de Andreea Bălan

Farul se pregătește să întâlnească CFR Cluj în deplasare. Pa marinari îi așteaptă o perioadă încărcată, cu trei meciuri în numai opt zile.

Echipa lui Gheorghe Hagi va întâlni în perioada imediat următoare pe CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, primele clasate din campionatul de anul trecut. Farul este în prezent lider în clasamentul Superligii cu 3 victorii și 3 egaluri. Partida cu CFR Cluj se va juca duminică de la ora 18:30, iar pe fariști îi așteaptă meciul cu FCSB acasă, pe 31 august de la ora 22:00. Echipa lui Hagi pleacă apoi la Craiova pentru meciul care va avea loc pe 5 septembrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult