joi, 13 iunie, 2024
Home DOTTO News Zilele Constanței s-au încheiat cu un spectacol de drone și artificii

Zilele Constanței s-au încheiat cu un spectacol de drone și artificii

de Redacția Dotto

S-a luminat cerul la malul mării noaptea trecuta! 220 de drone de ultimă generație si mii de artificii au oferit un spectacol unic  celor aproape 10.000 de oameni care au luat parte la Sarbatoarea Orasului Constanta. Anul acesta au fost organizate evenimente culturale si artistice timp de 5 zile iar aseara constantenii au avut parte de un spectacol grandios care a marcat incheierea Zilelor Orasului.

Ionut Galani, Pepe si 3 Sud Est au fosst artistii care rand pe rand i-au tinut in priză pe  miile de oameni care au invadat centrul istoric al orasului de la malul marii.  Distracția și voia bună au fost la ele acasă iar constantenii au cantat si au dansat cot la cot cu artistii preferati.

Au fost 5 zile si 5 nopti pline de energie. In fiecare zi in diverse zone ale orasului au avut loc spectacole, reprezentantii cultural ale studentilor de la Facultatea de Arte , competitii sportive, ateliere de creatie dedicate copiilor, de gradinarit si picture,  targuri ale mesterilor populari, expozitii sau reprezentatii ale etniilor conlocuitoare.

Cele 5 zile de distractie s-au incheiat aseara intr un mod cu totul special. 220 de drone care folosesc cea mai înaltă tehnologie, au creeat  jocuri de lumini și forme într-un spectacol inedit pe cerul de deasupra maarii. Tematica a fost strâns legată de viața orașului nostru și simbolurile sale. Iar apoi un superb foc de artificii a comletat surprizele pregatite de organizatori.

Seara trecuta s-a inregistrat si recordul de prezenta. Aproape 10.000 de oameni au asistat la eveniment.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult