Delfinariu

De ziua bunătății spontane, o echipă de voluntari a ecologizat Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Voluntarii speră ca exemplul lor să fie urmat și de alți constănțeni, iar mediul înconjurător să fie mai curat.

Vremea frumoasă i-a scos pe voluntarii unei organizații la curățenie în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Hotărâți să nu lase niciun un gram de mizerie în urmă, cu saci de plastic în mâini și multă determinare, tinerii voluntari au pornit la treabă.

Gunoaiele din incinta Complexului se adună din cauza nepăsării de care dau dovadă unii dintre vizitatorii Delfinariului și Microrezervației. Zilnic și mai ales în sezonul estival, sute de vizitatori vin aici pentru a admira animalele și a se bucura de spectacolele cu delfini. În urma lor rămân adesea mormane de deșeuri.

Voluntarii au vrut să demonstreze că nu este deloc dificil să ai grijă de mediu și că puțină atenție și mai ales bun simț contribuie la asigurarea unui aer curat.

Tinerii voluntari au adunat gunoaiele din curtea Complexului timp de 2 ore. Au luat la pas și microrezervatia dar și zona din fata Delfinariului.

Check Also

Constantin Brâncuși și misteriosul „Portret al unui patron de restaurant”

Într-un eveniment plin de emoție și importanță culturală, o lucrare semnată de renumitul s…