vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Ziua Iei sărbătorită pe o plajă din Constanța

Ziua Iei sărbătorită pe o plajă din Constanța

de Redacția Dotto

Tradiție și bucurie la malul mării. Zeci de constănțeni au decis să petreacă Ziua Iei îmbrăcați în costume populare românești și bucurându-se de soare și de briza mării, pe o plajă din Constanța.

Un moment special al zilei a fost defilarea participanților în costume tradiționale. Culorile vibrante ale iilor s-au potrivit perfect cu zâmbetul fetelor frumoase care au îmbrăcat iile românești. Cei mici au avut parte de activități special pregătite pentru ei, printre care și un atelier de împletit coronițe.

Plaja a fost animată de râsete și veselie, dar și de cântece și dansuri populare. Ziua s-a încheiat cu un concert al Elenei Plătică și al elevilor de la clasa de canto al Centrului Cultural Teodor T Burada. Eveniment organizat de organizația “Amintiri din Dobrogea” prin Centrul Teodor T. Burada.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult