Ziua Mondială a Sănătății a fost marcată astăzi și la Constanța

Ziua Mondială a Sănătății a fost marcată astăzi și la Constanța. În toate unitățile școlare din oraș au avut loc activități de conștientizare a importanței sănătății în rândul elevilor.

Astfel, copiii au învățat să renunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase și să practice cât mai multe activități în aer liber. Și parcurile au fost astăzi pline de mămici și copii care au sărbătorit împreună, în aer liber, Ziua Sănătății.

De Ziua Mondială a Sănătății, autoritățile constănțene au marcat sărbătoarea prin promovarea unui stil de viață sănătos. Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar, au desfășurat astăzi, în toate unitățile școlare din municipiu, activități menite să-i facă pe elevi să fie mai atenți cu sănătatea lor. Reprezentanții instituțiilor spun că astfel de activități vor fi desfășurate în toată luna aprilie.

Ziua Mondială a Sănătății a fost sărbătorită în parc de multe mămici din Constanța. Acestea și-au scos micuții la aer liber pentru o sesiune de joacă, pentru a alerga sau pentru o plimbare cu bicicleta.

Ziua Mondială a Sănătății a fost sărbătorită prima dată în anul 1950 și a fost aleasă pentru a marca fondarea Organizației Mondiale a Sănătății. Ziua festivă este o bună ocazie pentru a atrage atenția asupra unui subiect de importanță majoră pentru sănătatea globală în fiecare an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Regal cinamatografic, la Constanța

Cinefilii sunt invitați la început de iunie la un regal cinematografic. La Constanța, va a…