vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Ziua Recunoștinței la Baza MK

Ziua Recunoștinței la Baza MK

de Ileana Gheorghiu

Soldații americani dislocați la Baza NATO de la Mihail Kogălniceanu au sărbătorit ieri Ziua Recunoștinței. La eveniment au participat echipe de comandă din echipa aeropurtată și din armata Statelor Unite. 

Chiar dacă sunt departe de casă, militarii americani dislocaţi în baza militară de la Mihail Kogălniceanu au avut parte de masa tradiţională de Ziua Recunoștinței. Într-un clip postat pe internet se observă mese încărcate cu diferite tipuri de fripturi și garnituri, fructe, plăcintă și tradiționalul curcan, în dreptul se vede steagul României. Thanksgiving Day sau Ziua Recunoştinţei este o sărbătoare anuală, celebrată în Statele Unite ale Americii în a patra zi de joi a lunii noiembrie. Cu această ocazie, americanii se strâng în familie, în jurul mesei și mulțumesc divinităţii pentru traiul bun pe care îl duc.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult