Home Actualitate Alexander Zverev câștigă Mastersul de la Madrid!
Actualitate - Sport extern - luni 10 mai 2021

Alexander Zverev câștigă Mastersul de la Madrid!

Zverev vs Berrettini Madrid 2021

Ediția 2021 a turneului ATP 1000 Mutua Madrid Open a ajuns duminică la final. Inițial, turneul se disputa în Madrid Arena, care are o capacitate de 12.000 de locuri, și care era un turneu indoor ce se desfășura pe o suprafaţă rapidă. Proprietarul turneului Ion Țiriac, are o idee strălucită și schimbă în 2009 suprafața de joc, locația și poziţionarea în calendar. Succesul a fost total!

Alexander Zverev a câștigat duminică al doilea titlu Mutua Madrid Open, când l-a învins pe Matteo Berrettini cu 6-7 (8), 6-4, 6-3. A ridicat al patrulea trofeu ATP Masters 1000.

Victoria lui Zverev împotriva italianului a marcat cea de-a treia victorie a Top 10 a săptămânii. Neamțul a intrat în finală plin de încredere în urma victoriilor consecutive împotriva campionului Rafael Nadal și a lui Dominic Thiem.

Zverev deține acum un record de 15-2 la Madrid, îmbunătățindu-și procentul de victorii (88,2%) în toate cele nouă turnee Masters 1000.

Este minunat să câștig acest titlu, mai ales după ce am pierdut ultimele trei finale pe care le-am jucat la evenimentele Masters 1000. Acest lucru este cu siguranță special și vreau doar să mă bucur de acesta„, a spus Zverev după meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Verifică și

Caz de bullying la Liceul Tehnologic N. Dumitrescu Cumpăna

Vineri, 11.06.2021, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost sesizat de către reprez…