45 parcometre în Constanța și Mamaia

45 de parcometre vor fi montate în curând în Constanța și Mamaia. Cu ajutorul acestora vom putea plăti parcarea cu bancnote, monede sau card bancar. Ele reprezintă alternativa la plata parcării prin SMS sau cu tichete răzuibile.

În total în Constanța și Mamaia ar putea părea în total 120 de parcometre, pentru care Primăria a plătit peste 4 milioane de lei.

Parcometrul este alternativa la plata parcării prin SMS sau cu tichete răzuibile. Atenție însă: parcometrul nu dă rest. Singurul parcometru montat în oraș este cel de la Sala Sporturilor, însă în perioada imediat următoare în oraș vor mai apărea alte 45. Acestea sunt dotate cu panouri solare, sistem de administrare, mentenanță și control integrat a acestora.

Chiar dacă până acum nu au folosit parcometrul test instalat în oraș, oamenii spun că montarea acestor aparate îi va ajuta.

În tot orașul vor apărea 120 de parcometre. Acestea au fost deja comandate. Iar 10 dintre ele ne vor indica și cât de poluată este zona în care au fost montate. Pentru cele 120 de parcometre Primăria Constanța a plătit peste 4 milioane de lei unei firma din Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…