Mamaia

Cunoscuta pasarelă din Stațiunea Mamaia reprezintă un pericol pentru cei care se plimbă pe ea. Atracția turistică este în acest moment îngropată parțial în nisip, iar șipcile sunt rupte, desurubate sau chiar lipsă.

Primăria promite că va demara lucrările de reparații până la vară, cei care se plimbă însă, o fac pe propria răspundere.

Cei care tânjesc după zilele de vară petrecute la malul mării și plimbările pe pasarelă, trebuie să fie atenți la șipcile ce stau să crape ori lipsesc și la băncile din lemnul putred. Zona de promenadă a început să dispară sub tone de nisip din perioada proiectului de lărgire a plajelor.

Primăria municipiului Constanța transmite că nu s-au luat încă măsuri de reabilitare a zonei de promenadă, dar urmează să demareze lucrările pentru a fi funcțională în sezonul estival.

Constănțenii aflați astăzi pe malul mării sunt de părere că pasarela pietonală este un punct important al zonei pentru turiști, dar și pentru locuitorii orașului și are nevoie de atenția autorităților pentru a-și putea desfășura activitatea în siguranță.

Pasarela maritimă din Stațiunea Mamaia a fost închisă din anul 2020, în timpul implementării proiectului de lărgire a plajelor, din această cauză, primăria nu a vrut să reabiliteze încă zona de promenadă. Construcția în stil modernist cu elemente mediteraneene era una din pricipalele atracții de pe litoralul românesc.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…