vineri, 24 mai, 2024
Home DOTTO News Acțiune de plantere în Parcul Tăbăcăriei

Acțiune de plantere în Parcul Tăbăcăriei

de Redacția Dotto

Forfotă mare ieri în Parcul Tăbăcăriei.

Mai mulți elevi au participat la o acțiune de plantare a unor puieți de tei. 11 noi copăcei vor oferi umbră în zona lacului, datorită acțiunii ce face parte dintr-un program internațional sprijinit de Primăria Constanța, sub coordonarea Asociației Farul Ospitalier.

Zeci de prichindei de la Școala Generală nr. 28 Dan Barbilian din Constanța au participat astăzi în Parcul Tăbăcăriei la o acțiune de plantare a unor puieți de tei. Mai precis, 11 copăcei au plantat elevii, care, spun cadrele didactice, se află la vârsta propice pentru o astfel de experiență și înțeleg beneficiile ei.

Copiii s-au distrat plantând copăceii și s-au angajat să îi îngrijească de fiecare dată când vor vizita parcul.

Copiii au fost susținuți în permanență de părinți, care nu s-au sfiit să le ofere și o mână de ajutor.

Evenimentul a fost posibil cu sprjinul Primăriei municipiului Constanța, a Asociației Farul Ospitalier Constanța și a mai multor sponsori.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult