Aplicația care te scutește de stat la coadă

Timpul pierdut cu mașina la cozile de la spălătora auto sau la service sunt pe cale să devină istorie. În era digitală, valeții îți iau mașina de acasa sau de la birou în orice zi și la ora stabilită doar cu ajutorul unei aplicații.

Ionuț Motoi a dezvoltat o aplicație 100% românească prin care valeți acreditați vă preiau mașina de acasă sau de la birou și o duc la spălătorie, la service sau chiar la benzinărie pentru alimentarea cu combustibil.

Valeții sunt acreditați în urma unei testări de conducere defensivă, iar mașina este preluată și predată în baza unui proces verbal digital, dar și asigurată pentru eventualele incidente în trafic. După introducerea datelor de contact în aplicație, numărul mașinii, adresa de preluare, puteți alege o serie de servicii care pot fi plătite individual sau pe bază de abonament.

Aplicația se bucură deja de zeci de mii de utilizatori din toată țara și este disponibilă gratuit pe Ios și Android. Cel mai vândut abonament este Confort, acesta conține două spălări interior exterior, două servicii de valet, un serviciu de condus mașina pentru ITP sau pentru revizie anuală și două servicii pentru schimbarea roților, toate acestea la prețul de 222 lei.

Check Also

Se oprește apa în Constanța. Vezi dacă ești afectat!

T: Mai multe cartiere din Constanța fără apă   Mai multe cartiere din Constanța nu vo…