sâmbătă, 25 mai, 2024
Home Actualitate Cod galben de vânt puternic

Cod galben de vânt puternic

de Redacția Dotto

Constanța se află astăzi sub avertizare cod galben de vânt puternic! Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la ora 21:00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în municipiul Constanța, vor fi intensificări temporare ale vântului, cu rafale care vor depăși 70 km/h. Astăzi, vremea va fi schimbătoare ca aspect și rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, când vor mai fi posibile ploi slabe. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar la noapte minima va fi de 3…4 grade. Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numerele de telefon afișate pe ecran.

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult