duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate Constanța: 64 de adăposturi antiaeriene

Constanța: 64 de adăposturi antiaeriene

de Redacția Dotto
război

28 februarie, Ziua Protecției Civile din România este privită în acest an cu alți ochi. Ne gândim la securitatea națională, la protejarea populației și la asigurarea condițiilor necesare supraviețuirii persoanelor.

Primăria Constanța reamintește locațiile unde sunt amplasate cele 64 de adăposturi antiaeriene. Suprafața medie a unui astfel de adăpost din orașul nostru variază între 48 și 220 mp. Fiecare persoană are alocat 1 mp. Pereții construcțiilor sunt foarte solizi, construiți astfel încât să facă față atacurilor antiaeriene. Buncărele au uși metalice etanșe, grupuri sanitare, sistem de filtro-ventilație și ieșiri de salvare. Adăposturile trebuie eliberate în cel mult 24 de ore atunci când apare o situație de urgență. Cei care doresc să afle unde se găsește cel mai apropiat refugiu de locuința proprie pot consulta  aplicația Google Maps, accesând urmatorul link.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult