Constanța-Oradea, rută anulată

Ruta aeriană Contanța-Oradea și retur de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost anulată. Comopania Blue Air ar fi trebuit să opereze acest zbor începând din data de 20 iunie, pe tot parcursul sezonului estival, dar a anunțat că renunță la ea.

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa vă informează în urma notificărilor primite din partea companiei aeriene că, ruta Constanța – Oradea – Constanța, programată să înceapă în 20 iunie 2022, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian Blue Air. Continuăm colaborarea cu reprezentanții Blue Air, dar și discuțiile cu alți operatori aerieni pentru introducerea de noi rute interne care să conecteze Constanța de celelalte regiuni ale țării.

Râmâne activă, în schimb, cursa spre Cluj Napoca și retur, tot din 20 iunie, cu o frecvență de trei ori pe săptămână. Vă reamintim și cursele externe de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, valabile tot timpul anului: Constanța-Istanbul, de patru ori pe săptămână și Constanța-Londra, de două ori pe săptămână. Din 29 septembrie, puteți ajunge și la Roma, cu zboruri ce pleacă de două ori pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Condiții mizere la Târgul de Crăciun din Constanța

Astăzi, comisarii de la Protecția Consumatorilor, sub conducerea președintelui ANPC, Horia…