Însărcinată

Cei trei copii ai femeii care s-a filmat în timp ce își lovea fără milă fiica de nici trei ani vor ajunge în grija tatălui. Bărbatul s-a întors de urgență din străinătate și a cerut autorităților să îi redea pe cei trei copii, plasați temporar la doi asistenți maternali.

O echipă de la Direcția de Asistență Sociala a constatat deja că acesta îi poate îngriji pe toți trei, așa că cel mai probabil copiii vor merge acasă în câteva zile.

Toader Gogoi era la muncă în străinătate când femeia i-a trimis imaginile în care își lovește în repetate rânduri copila de doi ani și opt luni ani, imagini care au ajuns rapid și pe rețelele de socializare și au dus la luarea celor trei copii din sânul familiei și plasarea lor în grija a doi asistenți maternali. Decizia a căzut ca un trăsnet asupra tatălui care s-a urcat în primul avion și s-a oprit direct la Protecția Copilului, unde a cerut sa își ia copiii acasă.

În ciuda disperării tatălui, cei de la Protecția Copilului nu par deloc să se grăbească cu formalitățile. După estimările lor, abia miercuri copiii s-ar putea întoarce înapoi la familie. Tatăl este însă hotărât să facă toate demersurile să îi ia mai repede. Iar mama lui, bunica copiilor, va fi ce care îl va ajuta să îi crească.

Mama bătăușă se află sub control judiciar pentru 60 de zile și nu are dreptul să se apropie de cei mici. La scurt timp după ce imaginile au ajuns în mediul online, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. În paralel, copiii au fost plasați la doi asistenți maternali, după ce au fost consiliați de un psiholog.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…