mamă

Bestie cu chip de mamă. O femeie din Constanța a fost filmată în timp ce își bate fără milă fetița de nici trei ani. Motivul corecției este șocant. Femeia se certase cu soțul despre care credea că o înșeală și o deranja faptul că micuța semăna foarte mult cu tatăl ei.

Pentru fapta sa fetiței a fost pusă dub control judiciar pentru 60 de zile și nu mai are voie să se apropie de cea mică. Vă avertizez, umrează imagini cu un puternic impact emoțional.

Imaginile greu de privit au șocat întreaga comunitate. O cipilă de nici trei anișori este loviă în repetate rânduri chiar de către cea care i-a dat viață. Totul este filmat la solicitarea femeii, care ulterior a trimis imaginile soțului. Voia astfel să se răzbune pe bărbat despre care credea că o înseală.

Rudele femeii, bunicii și unchii au aflat abia zilele trecute despre cele întâmplate, deși întreaga poveste s-a petrecut înainte de sărbători. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de un apropiat al femeii, care a rămas și el șocat când le-a văzut. Bunica este răvășită de durere, mai ales că Direcța de Asistență Socială și Protecția Copilului a decis să o ia pe copilă și pe cei doi frați ai ei din familia lărgită și să îi plaseze la doi asistenți maternali, în afara orașului Constanța. Apropiații cred ca femeia este în depresie, suferă din dragoste și are nevoie de consiliere de specialitate și chiar tratament.

Surse din anchetă susțin însă că există declarații ale vecinilor potrivit cărora în locuința celor doi soț cearta era la ordinea zilei, iar copiii se auzeau adesea plângând. Tocmai de aceea, polițiștii au solicitat intervenția Direcției Generale de Asistență Socială iar fetița agresată și frățiorii ei mai mari de 5 și 8 ani, au fost preluați și plasați în grija unor asistenți maternali, până la întoarcerea tatălui înapoi acasă.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și plasată ulterior sub control judiciar pentru 60 de zile. Împotriva ei a fost emis și un ordin de protecție, prin care nu are voie să se apropie de copii. Este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familieși riscă să fie decăzută din drepturile părintești.

Check Also

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: avertisment pentru Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române: decizii ferme pentru menținerea ordinii și lin…