Cel mai mare eveniment de vânzare a imobiliarelor din Dubai este organizat la Constanţa

Cel mai mare eveniment de vânzare a imobiliarelor din Dubai este organizat la Constanţa, în perioada 29-30 aprilie, la Arena Regia Hotel. Pot participa toţi cei interesaţi să investească, cu condiţia să completeze următorul formular de înscriere:

Evenimentul aduce cele mai mari discounturi de pe piaţa imobiliară din Dubai! În acelaşi timp, cei care se decid să cumpere o proprietate în Dubai trebuie să ştie că, de fapt, fac o investiţie extrem de profitabilă.

Românii pot cumpăra proprietăți în Dubai, la prețuri similare cu acelea vehiculate în Mamaia, la un grad de rentabilitate care a crescut chiar și în perioada pandemiei.

Ei au posibilitatea de a alege din câteva sute din cele mai noi proprietăți construite în capitala luxului (studiouri, apartamente sau vile), situate fie în centrul orașului Dubai, fie proprietăți excepționale, cu vedere la Oceanul Indian și acces la plajă privată.

Acest lucru este posibil prin intermediul agenției imobiliare Emax Real Estate, direct reprezentant în România al unora dintre cei mai mari dezvoltatori din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Seven Tides, District One, potrivit unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Se scumpește transportul în Delta Dunării

Se scumpește transportul în Delta Dunării. Transportatorii au anunțat că vor să mărească t…