vineri, 21 iunie, 2024
Home DOTTO News Faleza plină de culoare

Faleza plină de culoare

de Redacția Dotto

20 de mii de crăițe, petunii și verbine multicolore îmbogățesc de astăzi Faleza Cazinoului din Constanța. Locul preferat de plimbare atât de constanțeni, cât și de cei care ne vizitează orașul a explodat acum într-o adevărată simfonie de culori.

Echipele Serviciului Spații Verzi le-au plantat și, în paralel, îngrijesc și spațiile verzi. Este cosită iarba și sunt tunse gardurile vii, se greblează frunzele și crengile uscate, iar aleile sunt măturate și gunoaiele strânse. Echipele Direcției Servicii Publice, împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat vor acționa permanent în tot orașul pentru îmbunățirea curățeniei și a calității tuturor spațiilor verzi din Constanța. Desigur că autoritățile fac un apel și la cetățeni să protejeze spațiul verde, iar în situația în care constată fapte antisociale de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să sesizeze acest lucru la numerele de telefon de mai jos.

0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța

0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult