vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Final de anchetă la SCBI

Final de anchetă la SCBI

de Redacția Dotto
Final de anchetă la SCBI

Procurorii au finalizat ancheta la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța și au audiat până acum în jur de 15 persoane. Au fost recuperate și imaginile de pe sistemele de supraveghere care vor fi analizate de specialiștii criminaliști și de cei de la INSEMEX.

Procurorii spun că au audiat până acum 10-15 persoane și că au reușit să recupereze imaginile de pe camerele de supraveghere, inclusiv de pe secția de terapie intensivă.

Accesul în compartimentul de terapie intensivă unde a izbucnit incendiul este în continuare resticționat, iar decizia va rămâne valabilă pentru încă două săptămâni cel puțin. După această perioadă, spitalul ar putea deveni din nou sută la sută funcțional.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult