Frații Mazăre participă la înmormântarea mamei lor

Frații Radu și Alexandru Mazăre, ambii aflați în închisoare, au primit permisiunea de a participa, astăzi, la înmormântarea mamei lor.

Cei doi vor veni sub escortă, la funeralii, după ce conducerea penitenciarelor în care sunt încarcerați, Jilava și Rahova, a admis cererea lor de a fi eliberați pentru a lua parte la slujba de înmormântare. Aceasta va avea loc la ora 16:00 la cimitirul din Mamaia Sat.

Gabriela Mazăre, mama celor doi, a făcut infarct vinerea trecută, la numai trei zile după ce a aflat că fiul ei cel mic, Alexandru Mazăre, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Alexandru Mazăre a primit o pedeapsa cu închisoarea și a fost obligat să plătească 5.000 de lei amendă penală în dosarul legat de mita pentru cartierul Henri Coandă din Constanța. Radu Mazăre ispășește din 2019 o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Mamaia și Constanța. În februarie 2022, fostul primar a mai primit o condamnare definitivă de 5 ani de închisoare pentru luare de mită în dosarul Polaris. Gabriela Mazăre a avut trei fii: Radu Mazăre, fost primar al Constanței, Alexandru Mazăre, fost parlamentar PSD de Constanța și Mihai Mazăre, care nu a ocupat funcții publice până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Canicula topește Constanța

51 de grade are nisipul în Mamaia. Un val de căldură extremă a pus stăpânire pe tot litora…