vineri, 21 iunie, 2024
Home Actualitate Glamping destinat exclusiv adulților

Glamping destinat exclusiv adulților

de Redacția Dotto
Glamping

Cazare la cort, în Costinești, sub cerul liber doar pentru adulți. Este noua ofertă a unor antreprenori care și-au deschis un Glamping destinat exclusiv adulților. Pentru un concediu aici e nevoie de o rezervare cu câteva săptămâni înainte, iar o noapte de cazare costă 500 lei în sezon.În urmă cu trei ani, Sunay Abliz a hotărât împreună cu soția lui să pună bazele unui camping imediat la Costinești. Asa a aparut un glamping dedicat exclusiv adulților.

Vara aceasta, oamenii au început să se reorienteze către aventuri pe plan local, către locuri mai puțin aglomerate, care să le permită să se relaxeze, să se gospodărească singuri, dar în același timp, să aibă confortul unei vacanțe în adevăratul sens al cuvântului.Pentru un concediu aici e nevoie de o rezervare cu câteva săptămâni înainte.

Glampingul destinat exclusiv adulților este deschis până în octombrie.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult