vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Imagini din timpul unui jaf la Năvodari

Imagini din timpul unui jaf la Năvodari

de Ileana Gheorghiu
jaf la Năvodari

Jaf la Năvodari. Un tânăr a amenințat-o pe angajata unei săli de jocuri din oraș și i-a luat banii încasați, iar apoi a fugit. Tâlharul a fost indentificat însă rapid și prins de polițiștii locali din Năvodari. Aceștia spun că este vorba despre un bărbat de 18 ani, asupra căruia oamenii legii au găsit 15 mii de lei.

Tânărul a fost reținut deja pentru 24 de ore și este cercetat pentru tâlhărie calificată. Mâine acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Și administratorul societății în care a avut loc jaful a fost amendat. El trebuie să plătească 5000 de lei pentru nerespectarea programului de funcționare a sălii de jocuri, care ar fi trebuit să fie închisă la ora 24.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult