Cascadorie din neatenție. Un sofer, prea grăbit să se asigure într-un sens giratoriu, s-a răsturnat pe-o parte după ce a fost lovit de o mașină care circula regulamentar. Vinovatul a fost salvat de airbag și de centura de siguranță, astfel că a ajuns la spital în viață și doar cu traumatisme minore.

Martorii au rămas șocați să vadă cum o mașină ajunge pe o parte, cu șoferul încarcerat, și o alta ricoșată în urma impactului, la câțiva metri depărtare. Totul s-a întâmplat, la orele prânzului, în primul sens giratoriu din Mamaia. Oamenii au sunat la 112.

Soferul imprudent iesise dintre hoteluri și voia să intre pe bulevardul Mamaia. Ar fi trebuit să se asigure și să dea prioritate celor care veneau dinspre Constanta, dar nu a făcut-o. S-a grăbit însă și a intrat cu viteză pe prima bandă. Acela a fost momentul în care a fost lovit de un bărbat care venea regulamentar dinspre oraș. Impactul a fost atat de violent, incat masina vinovatului s-a rasturnat. ISU Dobrogea a trimis urgent un echipaj pentru descarcerare, iar Spitalul Județean a trimis o ambulanță la fața locului.

Ambii șoferi au fost răniți, dar mai grav este cel vinovat, care a fost scos din mașina răsturnată. El s-a ales cu un traumatism cranian și cu o plaga la nivelul scalpului și a fost transportat la spitalul judetean. Ofiterii de la Rutiera au deschis un dosar de cercetare penala in acest caz, pentru a lamuri cauzele si gradul de vinovatie al fiecaruia dintre soferi.

Check Also

Martorul cheie în dosarul în care ÎPS Teodosie este inculpat pentru cumpărare de influență: „Am vrut să arăt sistemul corupt din biserică. Am mai făcut filmări, care nu au fost difuzate de Recorder”

Preotul Petrică Leaşcu, martorul cheie în dosarul în care arhiepiscopul Tomisului, Teodosi…