duminică, 14 aprilie, 2024
Home DOTTO News Stațiunea Mamaia se gătește de vară

Stațiunea Mamaia se gătește de vară

de Andreea Bălan

Stațiunea Mamaia se pregătește pentru un nou sezon cald! Spațiile verzi au fost amenajate, parcările reorganizate, iarba cosită și arborii toaletați. Lucrările sunt făcute de Comandamentul Litoral 2022, activat de la începutul anului de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Echipele Primăriei, ale Poliției Locale și ale Confort Urban au luat la pas toate străzile și aleile din stațiune, au identificat neregulile și au stabilit măsurile ce trebuie luate. De la amenajarea și organizarea parcărilor până la verificarea autorizațiilor de funcționare, la fațade, amenajarea spațiilor verzi și curățenie, nimic nu a fost ignorat.Echipele de la Spații Verzi au tuns iarba, au cosit și greblat, au toaletat arborii și arbuștii și au strâns resturile vegetale. Lucrătorii Confort Urban au reabilitat parcările și au montat borduri pentru delimitarea spațiilor verzi din stațiunea Mamaia. Urmează așternerea de pământ vegetal și amenajarea spațiilor verzi. Astfel de acțiuni vor avea loc în toată stațiunea Mamaia în perioada următoare, astfel încât, până la debutul sezonului estival, fiecare perimetru să fie amenajat în mod corespunzător.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult