vineri, 19 aprilie, 2024
Home Actualitate Incendiu la un depozit de deșeuri

Incendiu la un depozit de deșeuri

de Ileana Gheorghiu
Incendiu

Incendiu puternic noaptea trecută la un depozit de deșeuri reciclabile în curtea unui operator economic din Măcin. Pompierii de la ISU Delta au acționat toată noaptea pentru stingerea flăcărilor. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Alarma s-a dat la ora 20. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, în apropierea halei de sortare, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Pompierii de la ISU Delta Tulcea s-au luptat cu flăcările toată noaptea. Ei au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în ajutorul lor au venit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență de la Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fost nevoie de cantități foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse.
În momentul declanșării focului, în incinta societății, nu se afla decât paznicul, care, din fericire, nu a fost rănit. Pentru că fumul nu a reprezintat un pericol pentru locuitorii orașului Măcin nu a fost emis mesajul RO-Alert.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult