Incendiu

Incendiu puternic noaptea trecută la un depozit de deșeuri reciclabile în curtea unui operator economic din Măcin. Pompierii de la ISU Delta au acționat toată noaptea pentru stingerea flăcărilor. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Alarma s-a dat la ora 20. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, în apropierea halei de sortare, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Pompierii de la ISU Delta Tulcea s-au luptat cu flăcările toată noaptea. Ei au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar în ajutorul lor au venit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență de la Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Pentru limitarea și lichidarea incendiului a fost nevoie de cantități foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse.
În momentul declanșării focului, în incinta societății, nu se afla decât paznicul, care, din fericire, nu a fost rănit. Pentru că fumul nu a reprezintat un pericol pentru locuitorii orașului Măcin nu a fost emis mesajul RO-Alert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investiții de peste un milion de euro, la UMC

Echipament de calcul avansat și cercetare de un milion de euro la Universitatea Maritimă d…