marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate IPS Teodosie, impresionat de Putin

IPS Teodosie, impresionat de Putin

de Andreea Bălan
teodosie

Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie este din nou în centrul atenției în urma unei declarații controversate. De data aceasta Arhiepiscopul Tomisului îi ia apărarea liderului rus, Vladimir Putin.

Înaltul prelat a declarat la un post de radio că, citez “M-am minunat câte jertfe au făcut Putin și Medvedev, și noi îi judecăm ca pe niște răufăcatori”. Vă reamintim că IPS Teodosie a fost implicat în mai multe scandaluri mediatice de la începutul pandemiei, pentru nepurtatea măștii de protecție în timpul slujbelor și mesajele anti-vacciniste, iar, de curând, a fost amendat pentru nerespectartea carantinei impuse de autorități la întoarcerea din Iordania.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult