marți, 16 aprilie, 2024
Home Breaking news IPS Teodosie, săgeți către Primăria Constanța

IPS Teodosie, săgeți către Primăria Constanța

de Andreea Bălan
IPS Teodosie

IPS Teodosie atacă Primăria Constanța.

La sfârșitul slujbei hramului Bisericii de Lemn Sf. Mare Mucenic Mina din Constanța, Arhiepiscopul a acuzat Primăria că a izolat biserica de comunitate. La rândul său preotul paroh Claudiu Banu a subliniat că Biserica plătește impozit către bugetul local și a dezvăluit și suma care intră în vistieria statului.

Să ramaneti legati de Biserica Sf Mina care acum a fost izolata de niste autoritati care nu stiu ce ii biserica dar sper sa scoata biserica din izolare care e a lui Dumnezeu, se joaca cu focul cei ce pun restrictii si blocheaza drumul si preotii platesc parcare zilnic este nefiresc, indraznesc sa spun ca asteptati sa pun ca nu este drept ce s-a facut si speram ca prin rugaciuni Dumnezeu sa faca dreptate, vrem sa lumineze mintile, ne rugam pentru cei ce ne fac rau.

De multe ori e bine sa stim, fiecare parohie plateste angajati utilitati din ce ramane se fac filantropii, parohia noastra plateste lunar 17500 impozite la stat, în afara de proiecte, asa spune legea suntem si buni platnici si platim si la stat.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult