IPS Teodosie

IPS Teodosie atacă Primăria Constanța.

La sfârșitul slujbei hramului Bisericii de Lemn Sf. Mare Mucenic Mina din Constanța, Arhiepiscopul a acuzat Primăria că a izolat biserica de comunitate. La rândul său preotul paroh Claudiu Banu a subliniat că Biserica plătește impozit către bugetul local și a dezvăluit și suma care intră în vistieria statului.

Să ramaneti legati de Biserica Sf Mina care acum a fost izolata de niste autoritati care nu stiu ce ii biserica dar sper sa scoata biserica din izolare care e a lui Dumnezeu, se joaca cu focul cei ce pun restrictii si blocheaza drumul si preotii platesc parcare zilnic este nefiresc, indraznesc sa spun ca asteptati sa pun ca nu este drept ce s-a facut si speram ca prin rugaciuni Dumnezeu sa faca dreptate, vrem sa lumineze mintile, ne rugam pentru cei ce ne fac rau.

De multe ori e bine sa stim, fiecare parohie plateste angajati utilitati din ce ramane se fac filantropii, parohia noastra plateste lunar 17500 impozite la stat, în afara de proiecte, asa spune legea suntem si buni platnici si platim si la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hagi: ”Un meci dificil, dar putem spera la cele trei puncte..”

Marele derby FCSB – Farul Constanța se joacă duminică pe Arena Națională. Cele două formaț…