marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Locatarii din blocul ars cer ajutor

Locatarii din blocul ars cer ajutor

de Redacția Dotto
persoane

Un strigăt disperat de ajutor vine din partea oamenilor care și-au pierdut locuintele în blocul ars din temelii, acum o săptămână. Majoritatea locatarilor blocului de la Constanța mistuit de flăcări nu aveau bunurile asigurate.

Au pierdut munca de-o viață, iar acum trebuie s-o ia de la capăt și nu mai au cu ce. Cei care vor să ajute locatarii pot dona orice sumă în contul deschis pe numele Asociației de Proprietari.

Cu ochii în lacrimi și sufletul deznădăjduit, oamenii caută prin cenușă bunurile pe care le-au abandonat în noaptea în care au fugit din calea morții.

Firmele de asigurare au început să evalueze pagubele însă despăgubiri oamenii vor primi doar pentru imobil, nu și pentru bunurile din interior care nu aveau asigurare. Televizoarele au explodat, mobila este arsă în majoritatea locuințelor, iar aparatele elctrocasnice sunt bune de aruncat.

Ar fi nevoie ca oamenii să aibă din nou apă, gaze şi electricitate, dar mai întâi trebuie reparate instalaţiile.

13 familii s-au mutat deja în apartamentele puse la dispoziție de autorități, în Mamaia Nord. Restul stau pe la rude și prieteni. Cei care vor să ajute locatarii pot dona în contul deschis de locatari la Banca Transilvania pe numele Asociației de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult