persoane

Un strigăt disperat de ajutor vine din partea oamenilor care și-au pierdut locuintele în blocul ars din temelii, acum o săptămână. Majoritatea locatarilor blocului de la Constanța mistuit de flăcări nu aveau bunurile asigurate.

Au pierdut munca de-o viață, iar acum trebuie s-o ia de la capăt și nu mai au cu ce. Cei care vor să ajute locatarii pot dona orice sumă în contul deschis pe numele Asociației de Proprietari.

Cu ochii în lacrimi și sufletul deznădăjduit, oamenii caută prin cenușă bunurile pe care le-au abandonat în noaptea în care au fugit din calea morții.

Firmele de asigurare au început să evalueze pagubele însă despăgubiri oamenii vor primi doar pentru imobil, nu și pentru bunurile din interior care nu aveau asigurare. Televizoarele au explodat, mobila este arsă în majoritatea locuințelor, iar aparatele elctrocasnice sunt bune de aruncat.

Ar fi nevoie ca oamenii să aibă din nou apă, gaze şi electricitate, dar mai întâi trebuie reparate instalaţiile.

13 familii s-au mutat deja în apartamentele puse la dispoziție de autorități, în Mamaia Nord. Restul stau pe la rude și prieteni. Cei care vor să ajute locatarii pot dona în contul deschis de locatari la Banca Transilvania pe numele Asociației de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Intrare liberă la muzee de 1 iunie

Intrare liberă la muzee de 1 iunie. Toate obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arh…