sâmbătă, 18 mai, 2024
Home DOTTO News Mărțișoare hand made la Școala “Maria Montessori”

Mărțișoare hand made la Școala “Maria Montessori”

de Redacția Dotto

Mâine este 1 Martie, Ziua Mărțișorului, iar elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, s-au pregătit temeinic pentru a întâmpina sărbătoarea.

Au confecționat mărțișoare și au organizat o expoziție, care a fost vizitată astăzi și de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. La scurt timp după vizită acesta a transmis și un mesaj: M-au impresionat mărțisoarele lucrate manual de copiii acestei instituții de învățământ special. Mulțumesc personalului centrului pentru toate eforturile depuse! Îmi doresc să trecem, cu toții, cu bine peste aceste momente în care securitatea europeană este greu încercată și să avem o primăvară liniștită cu pace și sănătate, a scris Mihai Lupu pe pagina de socializare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult