duminică, 14 aprilie, 2024
Home Actualitate Militarii NATO, meci amical cu Farul Constanța

Militarii NATO, meci amical cu Farul Constanța

de Ileana Gheorghiu

Confruntare inedită la Constanța. Soldații din trupele NATO de la Baza Mihail Kogălniceanu au renunțat la uniformele militare, au înlocuit mitralierele cu mingea de fotbal și i-au provocat la meci pe jucătorii Farul Constanța.

Confruntarea a fost una cât se poate de serioasă, chiar dacă meciul s-a terminat la egalitate. La final ambele echipe s-au s-au felicitat reciproc și au promis că vor repeta experiența.

Militarii americani și britanici de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu au luat aseară o pauză de la antrenamentele de luptă și s-au relaxat pe terenul de fotbal alături de fostele glorii ale echipei Farul Constanța, actualmente antrenori sau membrii ai staff-ului grupării de la malul mării.

Chiar dacă soldații americani au recunoscut că nu stăpânesc foarte bine regulile fotbalului european, militarii și-au luat misiunea foarte în serios. Ce-i drept au fost ajutați și de colegii lor britanici cu care au făcut echipă în teren. Primii care au deschis scorul au fost militarii din trupele NATO, însă replica celor de la Farul Constanta nu a întarziat. La pauză scorul era déjà 3 la 1 pentru Marinari.

Oaspetii nu s-au lăsat nici ei mai prejos și au reușit mai întâi să reducă din handicap iar până la final să și egaleze. Evident în aplauzele suporterilor aflați în tribune.

Confruntarea s-a terminat la egalitate. La finalul partidei vicepreședintele echipei Farul Constanța, Tiberiu Curt, a primit și un cadou din partea echipei NATO, un tablou cu un avion de vânătoare și semnăturile jucătorilor adverși.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult