vineri, 24 mai, 2024
Home Actualitate Soldat american prăbușit în timpul unei ceremonii NATO

Soldat american prăbușit în timpul unei ceremonii NATO

de Ileana Gheorghiu

Unui soldat american i s-a făcut rău în timpul unei ceremonii militare, care a avut loc în această dimineață la Baza NATO de la Mihail Kogălniceanu.

Acesta s-a prăbușit la pământ în timpul discursului unui înalt oficial din Ministerul Italian al Apărării. Pentru a-l proteja, colegii au făcut imediat zid în jurul lui, iar la locul incidentului a fost chemat și un echipaj medical, care i-a acordat militarului ajutor. La Baza aeriană are loc astăzi ceremonia dedicată certificării detașamentului Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii. Militarii britanici au sosit în România pentru a executa misiuni de Poliție Aeriană Întărită. Evenimentul a inclus și o activitate demonstrativă de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită, la care au participat aeronave ale Forțelor Aeriene Britanice, Italiene și Române. Activitatea a avut loc în prezența ministrului apărării Vasile Dâncu, a omologului său din Marea Britanie și a secretarului de stat în Ministerul italian al Apărării, precum și a altor înalți oficiali. La eveniment au participat și șefii Forțelor Aeriene din Italia, Marea Britanie și România.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult