Nevoie de alimente și produse pentru bebeluși

Este nevoie de alimente și produse pentru bebeluși. Apelul vine de la voluntarii de la Pavilionul Expozițional, care îi ajută pe refugiații din Ucraina.

Constănțenii i-au primit cu brațele deschise pe cei care au fugit de ororile război. O dovadă o reprezintă donațiile impresionante pe care le-au făcut până acum. Alimentele, produsele de igienă, produsele pentru copii și bebeluși, fructele și legumele proaspete sunt cele mai căutate. Acestea sunt și primele care se termină. Tocmai de aceea, voluntarii fac un apel către toți cei care pot ajuta cu astfel de produse să vină la Pavilion să doneze.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Patru clădiri emblematice din Constanța sunt puse în lumina…promovării

Patru clădiri emblematice din Constanța, iluminate arhitectural începând cu ziua de aniver…