miercuri, 24 iulie, 2024
Home DOTTO News Nevoie de alimente și produse pentru bebeluși

Nevoie de alimente și produse pentru bebeluși

de Andreea Bălan

Este nevoie de alimente și produse pentru bebeluși. Apelul vine de la voluntarii de la Pavilionul Expozițional, care îi ajută pe refugiații din Ucraina.

Constănțenii i-au primit cu brațele deschise pe cei care au fugit de ororile război. O dovadă o reprezintă donațiile impresionante pe care le-au făcut până acum. Alimentele, produsele de igienă, produsele pentru copii și bebeluși, fructele și legumele proaspete sunt cele mai căutate. Acestea sunt și primele care se termină. Tocmai de aceea, voluntarii fac un apel către toți cei care pot ajuta cu astfel de produse să vină la Pavilion să doneze.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

Articole recente

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult