marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate O locatară din Mamaia Sat a fost amendată după ce a semnalat un pericol

O locatară din Mamaia Sat a fost amendată după ce a semnalat un pericol

de Ileana Gheorghiu
Mamaia Sat

O locatară din Mamaia Sat a fost amendată după ce a reclamat că o mașină de mare tonaj este la un pas să se prăbușească peste casa ei.

Mastodonul încărcat cu tone de piatră rămăsease împotmolit în noroi pe o stradă și în încercarea de a înainta s-a înclinat într-o parte și amenința să se răstoarne peste mai multe case. Chemat la fața locului un agent de poliție a considerat însă că nimeni nu ar fi fost în pericol și a decis să o amendeze pe femeia care a alertat autoritățile.

Ploile care au căzut în ultimele zile au transformat un cartier din Mamaia Nord într-un piscină uriașă cu noroi și cratere. În mai puțin de 48 de ore, 2 mașini de mare tonaj au rămas blocate pe strada C2, încă neasfaltată, unde s-au derulat mai multe lucrări edilitare susținute din fonduri europene.

Unul dintre mastodonții pe roți încărcat cu tone de piatră s-a împotmolit în noroi atât de tare încât s-a înclinat pe o parte și a fost aproape să se răstoarne peste mai multe case. Speriată de o posibilă tragedie, una dintre locatare a sunat la Poliția Locală Năvodari să anunțe pericolul.

La capătul firului s-a lovit de un refuz din partea unui polițist care nu a sesizat urgența. Femeia nu s-a lăsat și a sunat mai departe la 112 însă a fost direcționată tot către Poliția Năvodari. A fost momentul în care, povestește femeia, polițistul a răbufnit și după ce s-a deplasat la fața locului a amendat-o pe femeie cu 1000 lei, motivând că aceasta ar fi sunat abuziv la 112.

Toți cei care locuiesc în acest cartier din Mamaia Sat se plâng că de mai bine de o lună se cufundă la propriu în noroaie care au înghițit totul în jurul lor. Ei spun că nu mai pot merge pe jos, iar cu mașina este o adevărată aventură să te deplasezi.

Primăria Năvodari se spală pe mâini de problemă și susține că vina ar aparține companiei care a făcut lucrările edilitare în zonă.

Până la ora difuzării acestei știri, nici Poliția Năvodari și nici IPJ Constanța nu au comentat situația. Prețul unei case fără vedere la mare în Mamaia Nord pleacă de la 100 de mii de euro, iar pe măsură ce înaintezi spre plajă acesta crește și poate ajunge la peste un milion.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult