duminică, 21 iulie, 2024
Home Actualitate O terasă de pe plaja Modern din Constanța s-a făcut scrum

O terasă de pe plaja Modern din Constanța s-a făcut scrum

de Redacția Dotto
viata

O terasă de pe plaja Modern din Constanța s-a făcut scrum sub privirile pompierilor care au făcut tot posibilul s-o stinga, insa vantul puternic a ridicat flacari de cativa metri iar acoperisul de stuf n-a avut nicio sansa ca sa scape.

Pompierii au trimis 2 masini de stins focul, o autoscara si o ambulanta SMURD. Mai multe masini de politie au blocat accesul pe plaja Modern pana ce pompierii s-au asigurat ca focul nu se extinde. Terasa era dezafectată pe timp de iarna si din fericire nu au existat victime. Acoperisul de 2oo de metri patrati a ars complet si focul a cuprins si peretii din lemn ai construcției. Fumul gros a putut fi observat până după ora 18:00.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult