marți, 25 iunie, 2024
Home Actualitate Odessa cere Constanței veste antiglonț

Odessa cere Constanței veste antiglonț

de Redacția Dotto

Avem nevoie de veste antiglonț și căști de protecție. Este solicitarea pe care Constanța a primit-o de la Odessa. Anunțul a fost făcut public astăzi de primarul Constanței, Vergil Chițac.

Acesta a spus că a primit două email-uri de la administrația din Odessa, prin care erau solicitate ajutoare, în special militare. Cele două documente au fost direcţionate către ministrul Apărării, Vasile Dîncu, şi către premierul Nicolae Ciucă. Ucraina a cerut ajutor și la Tulcea. Administrația locală a anunțat că Odessa le-a solicitat medicamente, inclusiv antibiotice, dar și bandaje, tifon, seringi, mănuși chirurgicale, materiale de sutură, truse medicale de prim-ajutor și tărgi.

Am fost sesizaţi, eu personal am fost sesizat prin intermediul domnului viceprimar cu două e-mailuri pe care le-am primit de la Odesa, oraş înfrăţit, care cereau ajutoare şi militare, în special militare. Am redirecţionat e-mailurile astea către ministrul Apărării şi primul-ministru care le-au recepţionat şi mi-au şi răspuns că au în vedere şi în următoare tranşă de ajutor se vor ocupa de materiale, în principal e vorba de materiale militare, veste antiglonţ şi căşti. Şi vorbim de Odesa.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult