marți, 16 aprilie, 2024
Home Actualitate Pe faleză, ca-n piscină, la Năvodari

Pe faleză, ca-n piscină, la Năvodari

de Redacția Dotto
Năvodari

După fiecare ploaie serioasă, faleza din zona Mamaia Sat – Năvodari arată ca o piscină uriașă, punând la grea încercare răbdarea celor care trec pe aici și se văd nevoiți să facă echilibristică pentru a călca pe loc uscat. Iar zona nu dă bătăi de cap doar pietonilor, ci și șoferilor. Ploaia a săpat în asfalt, formând cratere, riscul de accidente fiind iminent.


Vreme cu ghinion pentru turiștii care se află zilele acestea pe litoral. Ploaia și temperaturile scăzute îi alungă de pe plajă, iar soarele abia dacă iese timid dintre nori. Puținele momente însorite, ideale pentru plimbare, sunt și ele umbrite de aspectul Falezei din Năvodari, care, după ploaie a fost acoperită de bălți.


Nici șoferii nu au o viață mai ușoară. Tot din cauza ploii abundente din ultimele zile, pe străzi s-au format cratere, orice neatenție la condus fiind riscantă pentru mașini.
Meteorologii nu au vești bune nici pentru zilele viitoare. Dobrogea se află sub cod portocaliu de vreme re

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult