Ponturi pentru îndrăgostiți

Cine a fost inspirat, a rezervat din timp un sejur la mare cu iubita, în weekend-ul premergător Zilei Îndrăgostiților. Hotelierii s-au pregătit cu un pachet greu de refuzat: masaj în cuplu la spa, o cină romantică și o șampanie de savurat în camerele cu vedere la mare. Totul la 1300 de lei.

Răsfațul începe cu alegerea camerei de hotel. Cea în care mă aflu are neprețiuita vedere spre mare, un pat king size romantic și o mochetă în care ți se afundă tălpile. Aici îți poți comanda mic-dejunul în pat, iar nota de plata nici nu mai contează.

Pachetul se numește Be my Valentine și este valabil pe toată luna februarie, include spa și mai multe surprize, cină romantică cu muzică, șampanie, ceva dulce.

Lăsăm în urmă camera cu aromă de mare și ne mutăm la o florărie cu parfum de trandafiri. Aici, aranjamentele fabuloase sunt la ordinea zilei, imaginați-vă ce au pregătit pentru această ocazie!

Dacă v-am inspirat, va spunem tuturor să vă grăbiți să comandați din timp ceea ce credeți că o va impresiona pe parteneră, dar nu uitați că și barbații așteaptă o dovadă de iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

O nouă organizație pentru promovarea orașului

Vom avea o nouă structură pentru promovarea destinației de vacanță Constanța – Mamaia. Aut…