joi, 18 aprilie, 2024
Home DOTTO News Primăria Constanța deschide un nou șantier

Primăria Constanța deschide un nou șantier

de Ileana Gheorghiu

Se deschide un nou șantier la Constanța. Primarul Vergil Chițac anunță printr-o postare pe Facebook lucrări de modernizare în zona Bd. 1 Mai – Șos. Mangaliei.

Se vor face amenajări de carosabil, se vor moderniza trotuare, se vor amenaja 3 km de piste pentru biciclete și peste 3 km de bandă pentru transportul public. În paralel vor fi amenajate 15 stații de autobuz și se vor monta stâlpi de iluminat cu LED. Valoarea totală a proiectului este de 69,8 milioane lei, mai spune primarul. Contribuția Constanței este de aproximativ 1,4 milioane de lei. „Am convingerea că veți găsi resursele de înțelegere și răbdare pe care le presupune această nouă etapă de dezvoltare a Constanței. Sunt perfect conștient că apar multe nemulțumiri cauzate de lucrările pe care le desfășurăm în oraș, însă, piedicile contextuale și cele birocratice sunt multiple. Apar întârzieri pe care nu și le dorește nimeni”, a mai transmis primarul pe pagina de socializare.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult