marți, 16 iulie, 2024
Home Actualitate Primarul Constanței, Vergil Chițac, face apel la calm și luciditate

Primarul Constanței, Vergil Chițac, face apel la calm și luciditate

de Redacția Dotto

Într-o postare pe pagina oficială de socializare acesta vorbește despre dezinformări și manipulare, referindu-se cel mai probabil la situația de aseară din benzinării.

“Stimați constănțeni, stimați români, fac apel la calm și la luciditate. La doi pași de noi se poartă un război în care, indirect, suntem implicați alături de toată lumea occidentală. Asta ne face vulnerabili în fața unor atacuri mediatice și încercări de manipulare în masă venite de la Răsărit, care au rolul de a induce panică și de a destabiliza țara”, a scris Chițac. Vă rog să nu vă încredeți isteriilor apărute din senin, să vă informați cât de des puteți din surse oficiale și cât mai diversificate și să încercați, pe cât posibil, să verificați orice zvon alarmant înainte de a vă panica, a punctat primarul.

S-ar putea să îți placă

Despre DOTTO TV

DOTTO TV este sursa dvs. de știri și analize video concise și imparțiale. La DOTTO TV vom extrage esențialul și vom comprima informația corectă, prompt, rapid și cu sens. Știrile despre cele mai importante evenimente de peste zi vor fi abordate din toate unghiurile și privite din persectiva impactului asupra oamenilor.

@2024 – Toate drepturile rezervate. Site realizat de Sanselo

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Mai mult