Rusia a desfăşurat între 15000 şi 25000 de militari la graniţa cu Ucraina

Rusia atacă Ucraina cu avioane, tancuri și nave militare! Înteraga Europă se cutremură de ieri dimineață, iar sirenele de alertă și avioanele de luptă ce survolează cerul Kievului reprezintă realitatea zilei și a celor ce vor urma.

Sperăm puține! Vorbim deja despre zeci de morți în rândul soldaților ucraineni, despre luarea cu asalt a gării din Kiev și mai multe bombardamente la granița de Est a Ucrainei.

Vă asigur că niciun român nu trebuie să se teamă de siguranța sa și a familiei sale! România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile.

România este pregătită pentru orice consecințe economice și umanitare pe care le-ar putea genera un eventual conflict de durată între Rusia și Ucraina. În permamentă legătură cu aliații pt a găsi cele mai bune soluții și pt a acorda asistență umanitară dacă situația o va cere.

Șoc pe Bursa de la București. 3 miliarde de euro s-au evaporat în câteva minute, din capitalizarea totală a companiilor listate, în primele 10 minute ale zilei de tranzacționare.

În această situație de criză majoră, președintele dă asigurări că România este pregătită pentru orice consecințe economice și umanitare pe care le-ar putea genera un eventual conflict de durată între Rusia și Ucraina.

Deja avem o criză a refugiaților ucraineni la granița de la Sighetu Marmației.

Grupuri de elicoptere rusești scoase în linia de atac în această bătălie pt capitala Ucraina. Cate 15-20 unități care atacă bazele militare din Kiev.

Guvernul ucrainean se pregătește pt o lupă de apărare, dar va fi una sângeroasă. Putin nu pare să renunțe la planul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vezi și

Hoți de combustibil, reținuți

25 de hoți care furau benzină din cisternele de aprovizionare ale stațiilor PECO au fost p…